30 d’ag. 2010

Aquest diumenge, LA TROBADA !!


Mapa del recorregut, plànol del lloc de concent
ració i darrers consells.






















Serveixi aquest Retall per informar-vos de com funcionarà la TROBADA DE TÀNDEMS aquest diumenge 5 de setembre.
La filosofia serà la mateixa que l'any passat i pels nous vinguts intentaré explicar com ho tenim més o menys preparat.

Us adjunto uns mapes i plànols per poder arribar sense problemes al lloc de la sortida. A la Rambla de Catalunya de Sant Martí Sarroca.


Els que vingueu per l'autopista AP-7 des de el nord cal sortir a la sortida 28 a Vilafranca del Penedès, d'aquí a Sant Martí hi han uns 9km.


Els que vingueu per l'autopista AP-7 des de el sud Tarragona-Lleida cal sortir a la sortida 30 a Vilafranca.


Us recomano que arribeu sobre les 9h a Sant Martí Sarroca, aparcar, preparar tàndems, recollir dorsal, documentació, salutacions, prendre un cafè (hi ha bar) etc... porta el seu temps.

També comentar-vos que el poble és grandet, té restaurants i piscina per si algú és vol quedar després d'acabar la concentració.

També dir-vos que els participants de la Trobada tenen entrada lliure per poder visitar el Castell de Sant Martí (cal demanar l'entrada gratuïta al Castell)


La sortida serà a les 10h (puntuals), el recorregut estarà marcat amb spray vermell al terra a tots els trencalls. Intentarem anar tots junts, això pot comportar que els més forts tindran que anar esperant als més dèbils i que els més dèbils hauran de anar a ritme del grup.
Portarem 5 persones de control, dues amb moto i tres amb bici normal, tots quatre amb uns pitrals de color grog.

Vindran dues persones també amb bici que gravaran la trobada pel canal de tv (XTVL) amb el company Rafael Vallbona de carreteres secundàries.

Queda molt clar que és una sortida sense caràcter competitiu, cada qual ha de ser responsable de les seves actuacions amb el tàndem, portar eines i recanvis.
La organització no és fa responsable de res ja que és considera com una sortida per compte de cada usuari, com si fos un diumenge qualsevol.
També, que igual que l'any passat tindrem una furgoneta de suport al darrera (Esports Prieto)per si sorgís algun problema tècnic, mecànic o físic.

Al km 20 pararem a esmorzar tots junts al Casal (Societat) de Sant Jaume dels Domenys, ja ens tindran unes taules preparades per tots. Caldrà escollir entre entrepans freds de llonganissa, formatge, pernil salat, botifarra blanca i xorís. A la recollida dels dorsals caldrà dir a la organització de que volem l'entrepà, la gent del bar ja tindran els entrepans preparats en el moment d'arribar, d'aquesta manera tot anirà més ràpid, cal entendre que fer entrepans diferents per més de 80 persones no és fàcil. L'entrepà, la beguda i cafè té un cost de 5'50€ que cada participant a de pagar al bar abans de sortir. 11€ per tàndem (millor portar-ho just).

Avans de sortir farem la foto de grup, igual que l'any passat.

Desprès sortirem per fer els 21 km restants. La volta aquest any és en sentit contrari a les agulles del rellotge, al revés de l'any passat. Això vol dir que haurem d'anar més en compte a l'hora de creuar les carreteres.

La ruta passa totalment per camins i carreteres asfaltades, excepte un tram de 30m que no té asfalt, però la terra està en perfecte estat. Aquests camins i carreteres les fan servir la majoria de vegades tractors per treballar a les vinyes, trobarem alguns trams amb algunes pedretes i terra de les mateixes vinyes arrossegada per les darreres pluges a la zona. Nosaltres l'hem fet i és passa perfectament, en algun tram potser caldrà anar més a poc a poc. Recomano als tàndems de carretera portar pneumàtics una mica més gruixuts per evitar algun problema.

A l'acabar la ruta rebreu una samarreta de record (gentilesa de Esports Prieto, Kinethic, Massi i Inverse) i alguna costa més.


La inscripció a la Trobada continua sent gratuïta.


Salutacions