5 de set. 2010

Hem celebrat la 3a Trobada de Tàndems 2010


VÍDEO DE LA TROBADA, DE 36 MINUTS:



Avui per terres de les comarques de l'Alt Penedès i Baix Penedès hem celebrat la 3a Trobada de Tàndems, ens hem reunit 54 Tàndems que hem donat una bona dosi de color a les contrades verdes de vinya.
Hem tingut participants de Logroño, Vitòria, Saragossa, Castelló i la resta vinguts de tots els racons del Principat.
Dels 54 Tàndems, 37 de muntanya i 17 de carretera. També ens han acompanyat 3 bicicletes de control, 2 motos, 2 furgonetes i companys del programa Carreteres secundàries que ha gravat la Trobada, amb el periodista Rafael Vallbona.
Total més 120 persones entre ciclistes i personal d'ajut que hem passat una bona matinal fent 41 km entre vinyes, masies i poblets del Gran Penedès.
La ruta ha anat perfecte gràcies al bon dia que ha fet i al bon rodar de tots els inscrits, hem tingut algunes punxades sense importància i hem parat a esmorzar al Casal de Sant Jaume dels Domenys.

Cal destacar la bona feina feta de tot el personal de control i d'assistència, sense ells no hagués estat possible. Gràcies als germans Cèsar i Celes Prieto, a Rafa Cruz, Carles Palacios, Isaac Palacios, David Ruiz, Manel(Tusino), Joan Antoni Marín.
Ells han tingut cura de tots nosaltres en tots els trencalls, també ens han gravat i fet fotos.











Cal agrair a les cases ESPORTS PRIETO, KINETHIC, MASSI, INVERSE i TURISME PENEDÈS.



TENIM MOLTES FOTOS I VÍDEO:

VÍDEO D'ANNA MONISTROL:















FOTOS BRUNA MONFORT.


FOTOS JOAN ANTONI MARÍN.

FOTOS FERRAN I SÍLVIA.


FOTOS JOSEP FRANCO.


FOTOS DAVID RUIZ.